Hotel Pine Bay Holiday din Kusadasi, Turcia

Descriere site oficial: Hotelul Pine Bay Holiday cu o clasificare de 5 stele are o suprafata de 421 mp si este situat in zona Camlini Bay, unul dintre cele mai frumoase locuri din Kusadasi.
Este un hotel foarte mare cu 644 camere, o plaja la fel de mare ce se intinde pe 1,2 km si un port pe masura.
Aplasare: 65 km distanta fata de aeroportul din Izmir, 8 km -  Efes, 25 km – Meryem Ana, 72 km – Didim, 51 Km – Prieme, 60 km – Milet.
Ofera o multime de sporturi acvatice, are o echipa de animatie care realizeaza spectacole in limba turca, rusa, franceza, engleza si ofera programe speciale de distractie pentru copii.
In camere aveti urmatoarele facilitate: aer conditionat, telefon cu conexiune directa, minibar, televiziune prin satelit, seif cu cifru pentru valori, uscator de par. Exista si room-service.
In incinta hotelului se gaseste si un aquapark cu cateva dotari interesante.
Restaurantul principal are 250 locuri din care 50 locuri in interior si 200 in exterior, locurile din exterior ofera o panorama de invidiat. Pe langa acest restaurant principal mai sunt cateva restaurante secundare: Marina A’ La Carte, Restaurantul Grecesc, Restaurantul Ephesus si restaurantul de pe plaja Beach Restaurant.
In interiorul hotelului de gasesc si mai multe baruri.
Opinia turistilor: In general turistii care au fost cazati in acest hotel sunt multumiti cu mici exceptii. Au fost uneori ceva probleme la cazare in sensul ca la intrarea in hotel nu erau camere goale si a durat 2-3 ore pana s-au pregatit, ce-i drept acest lucru nu s-a intamplat foarte des. Intrarea in mare este abrupta si accesul este destul de greoi.

Opinia autorului: Daca ar fi sa dam o nota in urma analizarii hotelului aceasta ar fi 9 si o clasificare de stele ar fi 4,5 stele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu