Regiunea de schi Arlberg din Austria

Regiunea de schi Arlberg din Austria este una dintre cele mai frumoase si mari statiuni de schi din Europa.
In Arberg gasim partii de schi cu o lungime totala de 280 km, aceste partii fiind deservite de un numar de 86 instalatii de schi. Aceste partii de schi si snowboard au fost astfel concepute incat sa deserveasca toate categoriile de schiori de la schiorii experimentati pana la schiorii mai putin experimentati, de la copii si pana la adulti.
Pentru schiorii profesionisti sunt pregatite mai multe partii de competitie unde exista inclusive posibilitate de cronometrare: gasim aici doua partii de slalom urias in zonele Rendl si Zurs si o partie pentru slalom parallel care se gaseste amplasata in zona Lech.
Sunt de asemenea pregatite doua funpark-uri extrem de moderne amplasate in zonele Rendl si Lech, acestea fiind acestea fiind special amenajate pentru snowboarderi.
Datorita altitudinii de peste 2800 metri la care se gaseste regiunea Arlberg atat sezonul de schi cat si sezonul de snowboard sunt destul de lungi ca si intindere in timp acestea tinand din luna noiembrie si pana in luna mai. Pentru cazul in care precipitatiile sub forma de zapada sunt reduse statiunea Arlberg este dotata cu o retea moderna si extinsa de tunuri de zapada.
In cadrul regiunii de schi Arlberg se gasesc urmatoarele statiuni de schi: St. Anton am Arlberg, Stuben, St. Christoph, Zurs, Lech si Sonnenkopf – Kostertal.
Regiunea Arlberg ofera pe langa facilitatile de schi si numeroase facilitati de après schi, in satele cu o vechime de peste 700 ani gasiti numeroase: numeroase restaurante si baruri, centre wellness, excursii cu sanii trase de cai, piste de sanius nocturn.
Atunci cand alegeti sa va petreceti vacanta in regiunea de schi Arlberg trebuie sa tineti cont ca este una ditre cele mai scumpe statiuni de schi din Europa si cu siguranta cea mai scumpa din Europa.
Exista totusi o posiblitate sa aveti o vacanta foarte reusita in Arlberg si la costuri cu pana la 50% mai mici. Aceasta posibilitate va este oferita de site-ul booking unde va puteti rezerva singuri o camera la un hotel din zona Arlberg fara sa mai platiti comisioane fara sens catre diversi operatori de turism.

Echipa PRO Turism va doreste vacanta placuta in Arlberg si cat mai multa zapada! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu